Over mij

Sanne Polak

Delen, dat is wat ik wil doen met mijn blogs. Onwetendheid over kinderen (en volwassenen) met een beperking zorgt vaak voor lastige en pijnlijke situaties. Maar als wij als ouders van deze kinderen ervoor kiezen ons hierdoor terug te trekken in onze zorgintensieve bubbel, zal er niets veranderen. Dus kies ik er voor om jullie een kijkje te geven in ons leven!

Ik ben Sanne, getrouwd met Koen en moeder van inmiddels 3 mooie dochters: Sylvie, Renée en Fien. Ik ben een perfectionist, een doorzetter en meestal vrij rustig (mits ik niet voor de 100e keer met de Gemeente aan de telefoon lig omdat het PGB weer eens niet verlengd is) Ik heb een hekel aan onrecht en discriminatie (en laat die laatste twee nou veelvuldig voorkomen bij onze kinderen)

Onze oudste Sylvie is geboren met een zeldzame chromosoomdeletie. Zelf werkte ik al jaren in de gehandicaptenzorg en zat nu ineens aan de andere kant van de tafel. Waar ik altijd een drive had om anderen aan het denken te zetten over mensen met een beperking, kwam daar opeens een oergevoel bij die je krijgt als je zelf een speciaal kindje krijgt. Ik probeer mensen aan het denken te zetten, soms door te praten, discussiëren, confronteren en als uitlaatklep schrijf ik blogs. Meestal voor mijzelf, maar nu dus ook om te delen…